I 2002 blev Randers beriget med sandwich-baren ”Bagel Bucks” og siden hen er der blevet smurt mange bagels, blendet mange smoothies og presset utrolig meget juice i forretningen. Vi kan med glæde fortælle, at Bagel Bucks er blevet en del af randersshoppen.dk og derfor var vi forbi til en snak om Arash og hans hverdag.

At spise sig frem til det rigtige menukort

Arash er oprindeligt udlært i Salling og har derfra haft 11 år som konsulent hos TDC. Han har siden teenageårene samtidig beskæftiget sig med restaurationsbranchen – han havde dog ikke en forventning om, at det skulle gå hen og blive hans levevej, men da TDC af flere årsager ændrede kurs, så han sig nu om efter en ny karriere. ”Jeg havde jo erfaring fra restaurationsbranchen, så jeg begyndte at se mig omkring efter lokaler, som i første omgang var i Aarhus, men jeg fik så af vide igennem mit netværk at jeg måske skulle prøve at kigge mig omkring i Randers i stedet, hvilket jo også var betydeligt billigere i husleje”, fortæller Arash.

_____________

”Mulighederne er i dag mange når man snakker frokost og ja – hos os betaler man lidt mere – men jeg vil hellere lave en bagel, som koster lidt mere, men hvor kvalitet og råvarer er i højsæde”

0
SMOOTHIES DRUKKET
0
BAGELS SOLGT
0
SUPPE SPIST
0
SALATER SERVERET